Zbor japonez nevoit să se întoarcă la Tokyo din cauza unei întârzieri de 10 minute

Un zbor al companiei japoneze Japan Airlines a fost nevoit să se întoarcă la Tokyo din cauza unei întârzieri de numai 10 minute. Zborul JL331 se îndrepta spre Fukuoka, dar când avionul se pregătea să aterizeze la ora 22:10, aeroportul era deja închis, a relatat Business Insider citând surse japoneze. Pasagerii, care ar fi trebuit să aibă nevoie de doar două ore pentru a ajunge la destinație, au fost nevoiți în schimb să aștepte 16 ore pentru a ajunge la Fukuoka. Avionul a fost nevoit să facă o excursie la Osaka pentru a se realimenta înainte de a pleca spre Tokyo.

Aeroportul din Fukuoka are interdicție de aterizare după ora 22.00, deoarece este situat în apropierea unei zone rezidențiale și zgomotul avioanelor ar putea deranja locuitorii. Zborul era programat să plece din Tokyo la ora 18:30 și să aterizeze la Fukuoka la ora 20:30, dar din cauza vremii nefavorabile plecarea a fost amânată pentru ora 20:00. Avionul primise autorizația de aterizare la ora 21:56, dar scurta întârziere l-a împiedicat să facă acest lucru.

Avionul, care transporta 335 de pasageri, a aterizat la Tokyo la ora 2:50, după o escală de realimentare. Japan Airlines a acoperit toate costurile suplimentare pentru pasageri, cum ar fi taxiurile și cazarea la hotel.

Pe scurt, zborul japonez a fost nevoit să se întoarcă din cauza unei întârzieri minime, provocând mari neplăceri pasagerilor. Aeroportul de destinație are o interdicție de aterizare pe timp de noapte pentru a nu tulbura liniștea locuitorilor, dar acest lucru a cauzat o problemă în acest caz. Din fericire, compania aeriană a acoperit costurile suplimentare pentru pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *