Dan Air va opera zboruri regulate de la Brașov către diferite destinații din Europa începând cu data de 15 iunie

Începând cu data de 15 iunie, Dan Air va opera zboruri regulate de la Brașov către diferite destinații din Europa. Compania a anunțat opt zboruri pe săptămână, inclusiv un zbor regulat în fiecare zi de miercuri spre Bruxelles. Prin această nouă rută, Brașov își propune să schimbe titlul filmului „Dacă e marți, e Belgia”. Alte zboruri vor include Barcelona în fiecare zi de marți, Milano Linate în prima zi lucrătoare din săptămână, Budapesta în zilele de marți și duminică, Nuremberg și Stuttgart în zilele de joi, Londra Gatwick în zilele de vineri și Munchen în zilele de sâmbătă. Compania va adăuga mai multe zboruri dacă există o cerere mai mare pentru aceste rute.

Zborurile vor fi operate cu avioane Airbus A320 cu o capacitate de 174 de locuri, inclusiv 12 locuri la clasa business și 162 de locuri la clasa economică. Aceste avioane au fost utilizate anterior exclusiv pentru alți operatori, dar acum compania a decis să opereze propriile rute regulate.

Reprezentanții companiei nu au anunțat încă oficial rutele care vor fi operate de la Brașov, dar acest lucru va fi făcut în viitorul apropiat. Rezervările de bilete pentru rutele anunțate vor fi disponibile începând cu luna iunie. De asemenea, Dan Air va opera începând cu luna iunie și 12 rute din București, de pe Aeroportul Henri Coandă, către 9 destinații din Europa și 3 din Orientul Mijlociu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *