Air Moldova riscă să nu mai zboare! Iată anunțul făcut de AAC după ce a descoperit că mai multe rute au fost anulate.

Unele zboruri operate de compania aeriană „Air Moldova” pentru miercuri, 12 aprilie, au fost din nou anulate. Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) Moldova a reacționat în cursul serii, dând asigurări că va fi atentă la situația actuală a companiei aeriene.

În primul rând, AAC reamintește pasagerilor ale căror zboruri au fost anulate că pot apela serviciul clienți la numărul +373 (022) 823583.

De asemenea, aceasta îi încurajează pe pasagerii blocați în aeroporturi să ceară ajutorul companiei aeriene, care are obligația de a le oferi cazare și hrană până la găsirea unor soluții alternative pentru a ajunge la destinația finală.

Motivul anulărilor de zboruri este situația financiară dificilă a companiei aeriene și imposibilitatea de a plăti serviciile oferite de terți, cum ar fi compania de asistență la sol care asigură combustibilul pentru avioane și locatorii care oferă avioane de închiriat pe termen scurt pentru a umple capacitatea operațională.

În plus, dacă ați fost afectat de aceste anulări, vă rugăm să vizitați site-ul Trouble Flight, unde puteți deschide o plângere pentru a solicita compensațiile la care aveți dreptul conform reglementărilor în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *