Cel mai ghinionist zbor Ryanair: probleme de sănătate, schimbări de cursă și un incident neobișnuit cu un „obiect neidentificat”

Un zbor Ryanair cu un Boeing 737-8200 MAX, înregistrat ca 9H-VVH, a întâmpinat recent o serie de incidente și evenimente neprevăzute care au afectat ziua pasagerilor și a echipajului. Avionul a decolat de pe Aeroportul Milano Malpensa cu destinația Malta, fiind nevoit să facă față mai multor peripeții în decursul acelei zile.

Primul incident s-a produs când un pasager la bord s-a simțit rău, determinând zborul să se redirecționeze către Roma pentru a permite intervenția medicilor. După ce pasagerul a debarcat, avionul și-a reluat cursa spre Malta, aterizând la ora 12:48. Ulterior, zborul a plecat spre Riga, Letonia, dar a fost nevoit să se întoarcă imediat după decolare din cauza unei probleme tehnice.

Incidentul în cauză a implicat un obiect neidentificat care a lovit în mod misterios coada avionului în timpul zborului. Din precauție, echipajul a decis să efectueze o aterizare de urgență în Malta. Un purtător de cuvânt al Ryanair, intervievat de Daily Star, a oferit puține detalii despre incident, confirmând doar problema tehnică și întoarcerea la aeroportul din Malta.

Pasagerii au fost debarcați la terminal, în timp ce Ryanair s-a ocupat de organizarea rapidă a unui alt avion pentru a-i transporta la destinație. Zborul de înlocuire a plecat spre Riga mai târziu în aceeași zi, punând capăt unei zile pline de evenimente nefericite pentru pasageri și echipaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *