Pasagerii Norse Atlantic Airways scapă de controlul imigrării la Aeroportul JFK

Un eveniment neobișnuit a avut loc marți seară la Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK), atunci când un număr mic de pasageri ai unui zbor Norse Atlantic Airways, veniți din Aeroportul Charles de Gaulle (CDG) din Paris, au reușit să părăsească aeroportul fără a se supune controlului imigrației americane.

Compania aeriană a confirmat că doar o parte dintre pasagerii zborului au fost afectați și a menționat că aceștia au fost contactați în mod direct. Unul dintre acești pasageri a relatat pe Reddit experiența neașteptată de a primi un e-mail, aparent de la Norse Atlantic Airways, care menționa următoarele:

„Vă reamintim că trebuie să treceți prin controlul imigrării la intrarea în SUA. La sosirea în New York JFK aseară, din păcate, nu ați trecut prin controlul imigrației. Vă rugăm să vă întoarceți la Terminalul 7 de la JFK astăzi dimineață, ora 0900LT, la Rândul E. Este în interesul dumneavoastră să fiți înregistrat de către Protecția Vamală și de Frontieră (CBP) a Guvernului SUA.”

Norse Atlantic Airways a emis o declarație în care a recunoscut incidentul, spunând:

„Cercetăm o problemă legată de debarcarea pasagerilor care a avut loc la sosirea în New York JFK marți seară, în cazul unui zbor Norse Atlantic Airways provenit din Paris. Am contactat direct pasagerii care nu au trecut prin controlul imigrației SUA pentru a le informa despre situație.”

Ce se întâmplă în continuare? Este demarată o investigație cu privire la incidentul petrecut marți, în care sunt implicate compania aeriană, aeroportul și Protecția Vamală și de Frontieră a SUA, toate dorind să afle ce anume s-a întâmplat. Dacă Norse Atlantic Airways va fi găsită responsabilă, compania ar putea fi sancționată cu amenzi consistente pentru fiecare pasager care a fost procesat greșit.

Cei afectați trebuie să revină la Aeroportul Internațional John F. Kennedy, aflat la aproximativ 26 de kilometri distanță de Manhattan. Pasagerul care a relatat incidentul pe Reddit (utilizatorul @tiktokbrowser) a oferit ulterior o actualizare, menționând că Norse Atlantic Airways i-a oferit un zbor gratuit drept compensație pentru neplăcerile cauzate și că va suporta, de asemenea, costurile aferente transportului cu taxiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *