Știați cât câștigă un pilot Ryanair? Răspunsul vă va surprinde cu siguranță!

De mai mulți ani, Ryanair este compania aeriană low-cost care a reușit să elimine concurența și să obțină recunoaștere pentru raportul preț-calitate, dar v-ați întrebat cât câștigă unul dintre piloții lor?

Cu siguranță, meseria de pilot de avion este una dintre cele mai vise ale copiilor din toate generațiile, pentru că zborul este ca o provocare a legilor fizicii și o acțiune pe care o poate face doar un visător.

Nu trebuie să uităm, totuși, că pentru a ajunge la această muncă trebuie să depășiți numeroase obstacole și să vedeți că oricine conduce un avion are viețile multor persoane în mâinile lor. Sunt necesare selecții dificile și ani de studiu pentru a ajunge în cabină, care poate fi foarte complicată și dificil de gestionat din mai multe puncte de vedere.

Exact din aceste motive, veniturile unui pilot, în general, sunt foarte mari și permit celor care ajung acolo să câștige un salariu foarte important din orice perspectivă. De aceea, chiar și plata unui zbor costă mult, dar trebuie specificat că, deși Ryanair costă mai puțin, piloții aceleiași linii câștigă bine, dar să vedem cât.

Cât câștigă un pilot Ryanair? Toate aceste argumente nu interzic, totuși, să specificăm faptul că un pilot Ryanair câștigă proporțional mai puțin decât cei ai altor companii aeriene. Salariul mediu al unui pilot Ryanair se situează între 1600 și 8000 de euro, la care trebuie adăugate veniturile legate de bonusuri. Pentru a înțelege mai bine despre ce vorbim, este interesant să specificăm și situația altor companii.

În ceea ce privește compania Qatar, se ajunge între 9 și 12 mii de euro, în timp ce media pentru Easyjet, altă companie low-cost, este de 3000 de euro. În schimb, piloții British Airways și Emirates Airlines câștigă între 8 și 10 mii de euro. În schimb, pentru Delta Airlines se vorbește de salarii chiar între 10 și 12 mii de euro. Trebuie menționat că există multe variante între o muncă foarte importantă care duce la numeroase presiuni din cauza responsabilităților. De aceea, între un zbor și altul, fiecărui pilot îi sunt acordate 12 ore de odihnă. De obicei, într-un an se vorbește despre aproximativ 700-800 de ore de zbor, în plus față de pregătire, în mod obișnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *