Greva piloților Ryanair: probleme așteptate la zborurile din Belgia și posibile repercusiuni pentru pasagerii români

Ministerul Afacerilor Externe a emis un comunicat prin care informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei despre o situație care ar putea afecta planurile lor de călătorie. În perioada 29-30 iulie 2023, piloții filialei Ryanair din Belgia au anunțat o grevă, ca răspuns la anumite nemulțumiri legate de condițiile lor de muncă.

Această acțiune de protest este așteptată să cauzeze perturbări semnificative în zborurile companiei, inclusiv cele care asigură conexiuni între Belgia și România. Pasagerii care au rezervări în această perioadă sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru posibile amânări sau chiar anulări ale zborurilor.

Cetățenii români care intenționează să călătorească în această perioadă folosind serviciile companiei Ryanair sunt îndemnați să verifice în mod regulat pagina web a aeroportului Charleroi și/sau site-ul oficial Ryanair pentru a se asigura că zborul lor nu a fost afectat. De asemenea, este recomandat să aibă un plan B în cazul în care zborul lor este anulat sau amânat.

În caz de urgență sau pentru asistență consulară, cetățenii români pot contacta Ambasada României la Bruxelles la numerele furnizate în comunicat. Ministerul Afacerilor Externe subliniază importanța consultării paginilor web oficiale pentru informații actualizate și sfaturi de călătorie, pentru a evita orice inconvenient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *