Airbus A350: luxul suprem pe ruta Sydney-New York

Compania aeriană australiană Qantas lansează un nou model de aeronavă care promite să le ofere pasagerilor luxul și confortul suprem la bordul aeronavelor. Este vorba despre Airbus A350, o aeronavă inovatoare care va intra în serviciu în 2025 și va zbura fără escală de la Sydney și Melbourne către New York și Londra.

Dar nu doar zborurile fără escală vor face aceste zboruri speciale; compania a dezvoltat, de asemenea, un nou design al cabinei de la bord, care va oferi oaspeților paturi confortabile, șezlonguri separate și dulapuri pentru fiecare cabină. În acest fel, pasagerii se vor putea bucura de un zbor pe distanțe lungi ca și cum ar fi într-un hotel de lux.

Noul proiect, denumit Project Sunrise, reprezintă un pas important în industria aviatică. Nu numai că va permite zboruri fără escală de la Sydney și Melbourne către New York și Londra, dar va oferi și un nivel de confort fără precedent la bord.

Directorul general al Qantas, Alan Joyce, a descris noile cabine ca fiind „cel mai sofisticat și mai bine proiectat proiect al oricărei companii aeriene”. Cu o tehnologie de ultimă generație și cercetări în domeniul somnului, Airbus A350 reprezintă o nouă eră a călătoriilor.

În plus, designul cabinei a fost dezvoltat de o firmă australiană de design industrial, Caon Design, în colaborare cu o echipă de oameni de știință de la Centrul Charles Perkins al Universității din Sydney. Rezultatul este o experiență de călătorie unică, care promite să facă din zborul lung între Australia și SUA sau Marea Britanie o experiență plăcută și relaxantă.

Qantas Airbus A350 este întruchiparea luxului extrem pe ruta Sydney-New York și reprezintă o descoperire istorică în industria aviatică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *