Secretele pentru a obține upgrade-uri gratuite pe zboruri

Cine nu și-ar dori să primească un upgrade gratuit pe un zbor? Călătoriile la clasa întâi sau business pot face toată diferența în timpul unui zbor lung, dar upgrade-urile au adesea un cost ridicat. Din fericire, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă crește șansele de a obține un upgrade gratuit. Iată câteva sfaturi pentru a obține un upgrade gratuit pe zboruri:

Rezervați primul zbor al zilei: Companiile aeriene acordă adesea upgrade-uri primilor pasageri care rezervă un zbor, așa că rezervarea primului zbor al zilei vă poate crește șansele de a obține un upgrade.
Cereți un upgrade în timpul înregistrării: dacă sunteți dispus să plătiți puțin mai mult, solicitarea unui upgrade în timpul înregistrării poate fi o opțiune. Dacă sunt locuri disponibile la o clasă superioară, compania aeriană poate fi dispusă să vă acorde un upgrade la un preț redus.
Folosiți punctele de fidelitate: dacă sunteți membru al unui program de fidelitate al unei companii aeriene, vă puteți folosi punctele acumulate pentru a obține un upgrade gratuit.
Cereți un upgrade în timpul zborului: dacă zborul nu este plin, puteți cere un upgrade în timpul zborului. Dacă sunt locuri disponibile la o clasă superioară, compania aeriană poate fi dispusă să vă acorde un upgrade fără costuri suplimentare.
Fiți politicos: dacă dați dovadă de politețe și amabilitate față de echipajul de cabină, vă puteți crește șansele de a obține un upgrade.
Cu puțin noroc și urmând aceste sfaturi, puteți obține un upgrade gratuit la următoarele zboruri. Călătorie plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *