Compania aeriană FlyOne anulează toate cursele spre Amsterdam până la mijlocul lunii mai

Decizia a fost luată în urma solicitării Aeroportului din Amsterdam, care a cerut anularea zborurilor din cauza volumului mare de pasageri

Compania aeriană FlyOne a anunțat joi, 6 aprilie, că anulează toate cursele spre Amsterdam până la data de 13 mai. Decizia a fost luată după ce reprezentanții Aeroportului din Amsterdam au cerut anularea mai multor curse, din cauza unui volum mare la care nu pot face față, conform informațiilor furnizate de tv8.md.

Pasagerii care au cumpărat bilete spre/din Amsterdam au opțiuni de compensare din partea companiei. FlyOne le oferă posibilitatea de a accepta zborul către cel mai apropiat aeroport, precum Dusseldorf sau Bruxelles. Compania va suporta cheltuielile de transport prin rețeaua de tren care face legătura cu Amsterdam, în valoare de 25 Euro/per direcție, pentru toate zborurile planificate până la data de 19 aprilie.

Alte opțiuni pentru pasageri includ posibilitatea de a modifica zborul cu unul planificat după data de 13 mai sau de a solicita rambursarea totală a banilor. Pentru a alege una dintre aceste opțiuni, pasagerii trebuie să trimită un email la [email protected], indicând informațiile complete despre zbor și opțiunea aleasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *