Wizz Air va opera zboruri către Londra şi Dortmund de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Compania aeriană Wizz Air va opera primele zboruri de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav către două destinaţii importante din Europa. Primul zbor către Londra (Luton) va fi pe 2 august 2023, în timp ce cursele spre Dortmund vor începe pe 2 septembrie 2023.

Zborurile dus-întors spre Londra vor fi disponibile în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, iar către şi dinspre Dortmund în fiecare zi de marţi şi sâmbătă. Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe site-ul companiei WIZZ Air sau prin intermediul agentiei de turism Ninja Trip.

Directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” R.A., Alexandru Anghel, a purtat discuţiile cu oficialii WIZZ Air pentru această colaborare timp de câţiva ani. El a menţionat că cele două destinaţii sunt doar începutul, sperând ca WIZZ Air să opereze şi alte rute importante din Braşov în viitor.

Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a declarat că aceste noi destinaţii sunt aşteptate de către comunităţile de români din Anglia şi Germania, iar Londra este o destinaţie obligatorie, având în vedere că există peste o sută de mii de români care locuiesc, muncesc şi învaţă oficial în capitala Marii Britanii. Dortmund este, de asemenea, o destinaţie importantă, fiind al optulea oraş ca mărime din Germania, un centru universitar important şi o destinaţie atractivă pentru potenţialii călători din judeţul Braşov şi din judeţele învecinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *