Avionul Wizz Air nu a putut ateriza la destinație, pasagerii au fost duși în altă parte

Un zbor al companiei aeriene low-cost maghiare Wizz Air, cu plecare din Budapesta și destinația Madeira, nu a reușit să aterizeze, în ciuda încercărilor repetate. Potrivit unei declarații a Wizz Air, pasagerii au fost transportați în Tenerife, unde li s-au oferit cazare și masă. Zborul Budapesta-Funchal nu a putut ateriza la aeroportul local din cauza vânturilor puternice din Madeira, informează site-ul Index.

„Pasagerii au fost transportați de Wizz Air în Tenerife, unde avionul a aterizat în siguranță. Pasagerilor li se va oferi cazare și hrană în această noapte și vor fi transportați în Funchal mâine dimineață. Astfel, pasagerii zborului Funchal-Budapesta vor putea reveni acasă doar în dimineața zilei de 5 aprilie”, a scris Wizz Air. Compania aeriană își cere scuze tuturor celor afectați pentru inconvenientele cauzate, subliniind că siguranța pasagerilor, a echipajului și a avionului este prioritatea de vârf a companiei.

Ultimul incident similar a avut loc la începutul lunii martie, când un zbor Wizz Air din Budapesta a aterizat la Marsilia în loc de Nisa din cauza condițiilor meteorologice. Am raportat în detaliu incidentul într-un articol anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *