Probleme cu diferite zboruri Wizz Air: Sute de pasageri blocați la aeroportul Otopeni din cauza zborurilor matinale amânate

Sute de pasageri ai companiei aeriene Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă dimineață de pe aeroportul Otopeni către Milano și Alicante, se află în aceste momente într-o situație tensionată și cu foarte puține explicații din partea companiei aeriene. Întârzierile sunt acum de câteva ore.

Este vorba de două zboruri care trebuiau să decoleze de pe Otopeni și care au anunțat întârzieri. Unul dintre ele ar fi trebuit să decoleze la ora 7:05 către Alicante, cu ora estimată de decolare la ora 11:20. Astfel, 200 de pasageri așteaptă pe aeroport aeronava care trebuie să efectueze acest zbor, dar care nu a decolat încă din Bari pentru a ajunge la București, cu destinația finală Alicante. Al doilea zbor ar fi trebuit să decoleze la ora 7:40 către Bergamo-Milano, cu ora estimată de decolare la ora 13:10. Vorbind deja despre șase ore de întârziere, problema este că aeronava care trebuia să efectueze zborul a avut probleme tehnice, așadar acum se așteaptă o altă aeronavă din bazele din Polonia sau Ungaria. Reprezentanții Wizz Air au comunicat că pasagerii pot fi reprogrmați pe un alt zbor, în funcție de disponibilitate, să solicite o rambursare completă sau 120% sub formă de credit pentru a cumpăra bilete pentru un zbor viitor. Un alt zbor este așteptat să aterizeze la aeroportul Otopeni cu întârziere, este vorba despre un avion care trebuie să decoleze la ora 15:30 către Sevilla, cu ora estimată de decolare la ora 18:25.

Dacă ați fost afectat de aceste inconveniente, puteți avea dreptul la o compensație. Utilizând serviciul Trouble Flight, puteți solicita o indemnizație pentru disconfortul suferit din cauza întârzierilor, anulărilor sau supraîncărcării. Nu ezitați să contactați Trouble Flight pentru a obține compensația la care aveți dreptul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *