Pasager fără tricou la American Airlines face prăpăd în zona de îmbarcare când află că nu poate avea loc la fereastră

Nu toți călătorii au aceleași preferințe când vine vorba de alegerea locului în avion. Unii preferă culoarul, apreciind spațiul suplimentar pentru a se sprijini și libertatea de a se ridica pentru a merge la toaletă fără a deranja pe cineva. Alții, în schimb, iubesc locurile de lângă fereastră, pentru a putea admira norii și lumea de dedesubt, meditând asupra frumuseții și grației zborului, o experiență care pentru cea mai mare parte a istoriei umane a fost imposibilă.

Oricum ar fi, este esențial să vă asigurați că obțineți locul dorit înainte de zbor, altfel s-ar putea să rămâneți dezamăgiți, așa cum s-a întâmplat cu un pasager de la American Airlines în Charlotte. Bărbatul se îndrepta spre Fort Lauderdale și nu a primit locul la fereastră pe care și-l dorea. Reacția lui a fost cu totul disproporționată.

Un alt pasager a filmat bărbatul, acum fără tricou și cu pantalonii căzuți până la partea de sus a lenjeriei sale intime, în timp ce se plimba înainte și înapoi către ușa de îmbarcare și începea să distrugă zona porții. A răsturnat panoul folosit pentru a indica grupurile de îmbarcare.

Pasagerul furios s-a confruntat cu mai mulți angajați și a țipat la nimeni anume în zona porții C12, înainte ca polițiștii să intervină și să-l aresteze. Situația a fost cu siguranță neobișnuită și a arătat cât de important este să vă asigurați locul dorit înainte de zbor, evitând astfel incidente neplăcute și comportamente inadecvate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *