Fly Lili extinde zborurile charter de la Cluj Napoca, Craiova și Oradea în 2023

În vara anului 2023, compania aeriană românească Fly Lili își va lărgi gama de destinații, oferind zboruri charter de la Cluj Napoca, Craiova și Oradea către Egipt și Turcia. Aceste noi rute se adaugă la zborurile charter pe care Fly Lili le operează deja de pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București.

Potrivit informațiilor furnizate de un turoperator, Fly Lili va oferi legături de la Cluj Napoca, Craiova și Oradea către aeroportul din Antalya, Turcia. Zborurile charter între Cluj Napoca și Antalya vor fi operate în perioada 12 mai – 20 octombrie, cele între Craiova și Antalya între 1 iunie și 12 octombrie și cele între Oradea și Antalya între 4 iunie și 15 octombrie. În plus, Fly Lili va efectua zboruri charter de la Cluj Napoca către Hurghada, Egipt, în perioada 20 mai – 28 octombrie 2023.

În total, în sezonul de vară, Fly Lili va opera patru zboruri charter dus-întors pe săptămână de pe cele trei aeroporturi românești.

Pe lângă aceste noi rute, Fly Lili va continua să deservească turoperatorul cu 12 zboruri charter săptămânale de pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București către cinci destinații turistice din Turcia, Egipt și Tunisia. Alți operatori de zbor, precum Turkish Airlines, Corendon și Animawings, vor oferi de asemenea zboruri charter pentru același turoperator în sezonul estival.

Fly Lili a obținut certificatul de operator aerian în România la sfârșitul anului 2021 și are în prezent un Airbus A320 (YR-LIL) în flota sa. În curând, se prevede că compania va primi încă două avioane de același tip. Compania aeriană Fly Lili este deținută de Jurgen Andreas Faff (90%) și Eugen Ciobanu (10%) și a fost autorizată să opereze în România la sfârșitul anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *