HiSky înlocuiește TAROM pe ruta București-Barcelona și lansează zboruri începând cu iulie

Compania aeriană HiSky a anunțat într-un comunicat de presă că va lansa zboruri pe ruta București-Barcelona începând cu luna iulie. Astfel, HiSky preia o rută de zbor la care TAROM a renunțat anul trecut.

HiSky va opera zboruri spre noua destinație, București-Barcelona, care a rămas neacoperită după ce TAROM a renunțat la aceasta și la ruta spre Viena în toamna anului trecut. Aceasta va fi a șaptea destinație deservită de HiSky din aeroportul din București.

Zborurile vor fi efectuate cu una dintre cele două aeronave Airbus A321 LR, care au fost recent adăugate în flota companiei. Prețul unui bilet va începe de la 39,99 euro pentru un segment de zbor.

Primul zbor din București spre Barcelona este programat pe 3 iulie, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 17:40 și sosire pe aeroportul El Prat din Barcelona, la ora locală 20:55. Zborurile vor fi operate în sezonul vară-toamnă, de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Iulian Scorpan, CEO HiSky, a declarat: „Analizele noastre premergătoare au arătat necesitatea introducerii acestei rute, care era anterior operată direct de către o singură companie. Credem că pasagerii români vor aprecia opțiunile dar și competiția pe acest segment, care evident se va resimți și în prețuri. Lansăm zborurile cu prețuri începând de la 39,99 euro, din iulie, până la finalul lunii octombrie.”

Compania aeriană HiSky a fost înființată în 2020 în Republica Moldova de către Iulian Scorpan, fost director al companiei de stat Air Moldova, și Victor Sula. Flota HiSky cuprinde șase aeronave din familia Airbus A320, respectiv patru aeronave A320 cu 180 de locuri, o aeronavă A319 cu 144 de locuri și o aeronavă Airbus A321LR cu 201 locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *