Dublă încercare eșuată de aterizare pentru o navă Wizz Air pe Aeroportul Iași în seara de ieri

Ieri seară, avionul aparținând Wizz Air, care realiza zborul W44842 pe ruta Memmingen – Iași, a fost nevoit să-și schimbe direcția către Aeroportul Otopeni după două tentative nereușite de aterizare pe Aeroportul Internațional Iași. Programată să ajungă inițial la ora 19:50, aeronava nu a putut ateriza din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Aeronava a reușit în cele din urmă să aterizeze la Iași în cursul nopții trecute, la ora 00:44, având un decalaj de aproximativ 7 ore față de orarul programat.

Văzând condițiile meteo adverse, zborul Wizz Air W43671 Iași – Milano, care urma să fie realizat cu același aparat de zbor și care ar fi trebuit să decoleze de pe Aeroportul Iași la ora 20:25, a fost anulat.

One thought on “Dublă încercare eșuată de aterizare pentru o navă Wizz Air pe Aeroportul Iași în seara de ieri

  • mai 27, 2023 la 3:06 pm
    Legătură permanentă

    Am fost personal in acest avion. A fost o aterizare foarte riscantă…ajunsese la înălțimea de 50m și brusc avionul s-a ridicat în sus. Oamenii au intrat în panica dar am incercat sa ne stăpânim calmi, a doua aterizare la fel a fost eșuată , unii deja credeau că aici e sfârșitul… Am ajuns la București și undeva 20% de pasageri de frica au coborât. Ne-am alimentat cu kerosen și la ora 1de noapte am ajuns in Iași cu bine. Zborul Memmingen Iași a durat 7ore dintre care o ora întârziere de la Memmingen deci în total 8. Cel mai nasol zbor din viața mea a fost, mulți au crezut că va fi sfârșitul. Prin e-mai compania și-a erut scuze de acest zbor.Totul a fost ținut secret ca sa nu se știrbească din reputația companiei aeriene. A fost o furtună neașteptată, oricum mulțumim pilotului care a luat decizia potrivită în ultimul moment de altfel riscam sa avem o aterizare eșuată pe pista.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *