Ruta Neobișnuită a unui Avion Direcționat spre Malta Face Valuri pe Internet

O cursă aeriană care a luat avânt din Frankfurt cu destinația Catania a devenit subiect de discuție pe rețelele sociale datorită traseului său neașteptat. Volo LH306 al Lufthansa, care a decolat la 28 iulie, era programat să aterizeze la Catania după aproximativ două ore și douăzeci de minute. Cu toate acestea, în timp ce se pregătea de aterizare, pilotul a primit instrucțiuni să se îndrepte spre Malta.

Traseul neobișnuit al avionului, capturat de Flightradar, a stârnit numeroase speculații pe internet. Mulți s-au întrebat dacă forma traseului, care semăna cu o formă falică, a fost intenționată sau rezultatul unor condiții nefavorabile.

Francesco Biondi, un pilot de aviație comercială, a explicat că traseul a fost rezultatul unei proceduri standard. Avionul a fost inițial direcționat să aterizeze pe pista numărul opt de la aeroportul Fontanarossa. Cu toate acestea, condițiile meteorologice, în special vântul puternic, au făcut ca aterizarea să fie nesigură.

Conform procedurii, în astfel de situații, avionul este direcționat către un punct de așteptare numit Indax. Aici, avionul efectuează o mișcare rotativă în timp ce așteaptă instrucțiuni suplimentare. În acest caz, avionul a fost direcționat spre Malta.

Pe rețelele sociale, mulți au speculat despre motivele traseului neobișnuit. Unii au sugerat că a fost o reacție a pilotului la instrucțiunile primite, în timp ce alții au corect presupus că a fost pur și simplu rezultatul manevrelor necesare pentru a se îndrepta spre Malta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *