Air Moldova Întârzie Redeschiderea: Pasagerii, Între Incertitudine și Speranță

Air Moldova, compania aeriană deținută anterior de stat, și-a extins perioada de întrerupere a zborurilor până la 14 septembrie. Anunțul lasă multe întrebări în aer, mai ales că acesta vine la scurt timp după ce compania a cerut aprobarea pentru a începe procedurile de restructurare în instanță.

Pasagerii sunt într-o stare de incertitudine, dar compania a declarat că procesul de rambursare pentru zborurile anulate va continua. În funcție de modalitatea prin care au fost procurate biletele, rambursările vor fi efectuate fie direct pe cardurile cu care s-au făcut plățile, fie prin agenții la reluarea operațiunilor comerciale.

Anulările și sistările recente ale zborurilor Air Moldova adaugă mai multe straturi de complicație la deja tensa situație financiară a companiei. Cu datorii uriașe în valoare de 2,3 miliarde de lei, Air Moldova se luptă să evite falimentul.

Aspectul financiar nu este singurul punct de discuție. Air Moldova, care a fost privatizată în 2018, a fost, de asemenea, subiectul unor investigații jurnalistice care au sugerat legături între companie și Ilan Sor, un om de afaceri controversat. Compania a negat orice afiliere în acest sens.

În aceste vremuri de nesiguranță, pasagerii rămân captivi între speranța unei reluări rapide a serviciilor și temerea că problemele financiare și legale ale Air Moldova ar putea însemna o perioadă îndelungată de instabilitate. Cu toate acestea, ochii sunt ațintiți spre 14 septembrie, data la care toți speră că cerul se va lumina pentru această companie aeriană încercată.

Și astfel, rămâne de văzut cum va naviga Air Moldova prin aceste ape tulburi. Cu decizii încă în așteptare din partea instanțelor și cu pasageri neliniștiți, viitorul companiei este, într-adevăr, suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *